Home / Diensten / Nouveau Lashes

Nouveau Lashes

Vandaag de dag is Nouveau Lashes een wereldwijd bekend merk wat vanaf nu verkrijgbaar is bij Wenna’s. Nouveau Lashes biedt professionele wimperbehandelingen voor iedereen.

Nouveau Lashes is opgericht in 2005 in de United Kingdom door twee pioniers in de schoonheidsindustrie Karen Betts en Bridgette Softley, Nouveau Lashes begon met een simpel doel: om elke vrouw prachtige wimpers te geven. Nouveau Lashes werkt uitsluitend dierproefvrij. De wimper haren die gebruikt worden zijn synthetisch, niet gemaakt van Nerts haren en niet afgewerkt met zijde van zijde rupsen.

Of u nu kiest voor een mooie natuurlijke oogopslag of meer volume, bij Wenna’s kunt u voor beide technieken terecht.

One By One Wimperextensions
De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde wimperlijm. Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en de extensions blijven circa 6 tot 8 weken zitten.
De behandeling duurt circa 1,5 uur. Wenna’s gebruikt zowel de gebruikelijke zwarte lijm als doorzichtige lijm voor gevoelige ogen.

Bijvullen / Refill 

Een refill wordt na ongeveer 2-3 weken aanbevolen. Er moeten dan minimaal nog 40% van de nieuwe set wimperextensions er nog op zitten. De uitgegroeide en/of losse wimpers worden verwijderd en er worden nieuwe wimperextensions teruggeplaatst.

Wenna’s ziet u graag zonder oog make-up en eventuele lenzen op de afspraak komen

Top

Helaas moeten wij u teleurstellen, dat wij door drukte geen nieuwe klanten zullen aannemen.